Logo Viknes
Finn din Forhandler

Viknes 1030KS Yrkesbåt

Viknes´ kjerneprinsipper er å bygge robuste båter i høy kvalitet, som fungerer godt også utenfor kystlinjen. Dette er sentrale egenskaper også når det gjelder de strenge kravene som stilles til en arbeidsbåt, og derfor var Viknes 1030KS en naturlig utvidelse av sortimentet vårt.

Viknes 1030 KS kan tilby enestående funksjonalitet og imponerende lastekapasitet, og du kan velge mellom et stort utvalg av utstyr som kan installeres. I tillegg får du god innendørs boltreplass, som gir deg enestående komfort på ditt nye arbeidssted: alt en moderne fisker forventer av en fiskebåt.

Vi samarbeider tett med hver eneste kunde, og skreddersyr båten for å tilfredsstille dine spesifikke behov. En Viknes 1030KS er en båt som fungerer for nettopp deg.

Viknes 1030KS er klassifisert og fullt ut godkjent som arbeidsbåt, og tilfredsstiller de strenge kravene til Nordisk Båtstandard. Selv når jakten på den perfekte fangst fører deg ut i stormen, kommer denne båten seg frem: Viknes 1030KS er en arbeidsbåt som er både funksjonell, pålitelig og uredd.

  • Viknes 1030 KS Yrkesbåt
Viknes – Made in Norway

Våre forhandlere

Vi har forhandlere i hele landet.

Finn din forhandler i dag